Haftanın keyifli etkinlikleri (25-31 Ekim 2021)

25-31 Ekim haftasında birbirinden keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor…


2. Uluslararası Bebek Çocuk Ergen Psikoloji Kongresi
29-30-31 Ekim tarihlerinde düzenlenecek kongrenın teması bu sene “Travma” olarak belirlendi. Pandemi, doğal afetler ve göçlerin ardından yaşanan travmaların ortak etkilerini tartışılacağı etkinlik, online olarak 3 gün sürecek. Detaylı bilgiye Biletix websitesinden ulaşabilirsiniz.
Etkinlik ücreti: Günlük katılım 333 TL


Fazıl Say Konseri
Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda 26 Ekim tarihinde gerçekleşecek etkinlikte Fazıl Say, yeni ve özel olan repertuvarıyla Adana’daki sanatseverleri bekliyor… Detaylı bilgiye Biletix websitesinden ulaşabilirsiniz.
Etkinlik ücreti: 123,25-246,50 TL


Küvetteki Gelinler
Tatbikat Sahnesi yapımlı oyunun oyuncu kadrosunda Hazal Türesan, Selin Zafertepe ve Naz Göktan var. 3 kadının 1 erkek tarafından kandırılmasını ele alan oyun Fişekhane Ana Sahne’de 27 ve 28 Ekim’de izleyenlerini bekliyor. Detaylı bilgiye Biletix websitesinden ulaşabilirsiniz.
Etkinlik ücreti: 130-180 TL


Çocukluktan Yetişkinliğe “Öz Saygı”
“Yeterince iyi değil” cümlesi sizi ve bir başkasını karşılamaya yetmeyen bir cümle. Kendi yaşamınızda ve ve çocuğunuzun çocukluktan yetişkinliğe doğru giden yaşamında öz saygıyı hayatına katmak için neler yapabilirsiniz? Simultane tercümenin yapılacağı etkinliğin konuşmacıları ise Dr. Joe Oliver ve Dr. Richard Bennett. 28 Ekim’deki bu online etkinliğin detaylarına Biletino websitesinden ulaşabilirsiniz.
Etkinlik ücreti: 270-350 TL


Fırat Devecioğlu ile Felsefe Terapisi
Düşüncelerin insan doğasını iyileştiren gücüne inanın. “Bilgelik” kavramı etrafında şekillenen çalışmada varoluçu düşünürler olan Kafka, Sartre, Camus ve Nietzsche ile felsefe terapisine hazır olun. Konuşmacı Fırat Devecioğlu’nun eşliğinde gerçekleşecek etkinlik 28 Ekim’de online olarak gerçekleşecek.
Etkinlik ücreti: 115-305 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir